Intertoys

Als non-food retailer heeft Intertoys roerige tijden achter de rug. Aanvankelijk waren ze onderdeel van Blokker holding; in deze setting was Intertoys de voorloper op gebied van data en analytics binnen de groep. Een Best of Breed BI omgeving werd opgetuigd met Teradata, Informatica en MicroStrategy als fundamenten.

Net toen alles opgetuigd was, ging Intertoys failliet en werden ze uiteindelijk verkocht aan een buitenlandse investeerder. Vanaf dat moment hebben wij met het strippenkaart-principe ondersteuning geleverd voor het MicroStrategy onderdeel.

Wij zijn verantwoordelijk voor het afhandelen van ad-hoc vragen vanuit de business en het aanpassen van bestaande rapportages. Daarnaast hebben we heel succesvol de upgrade uitgevoerd naar de nieuwste versie van MicroStrategy. Dit is, naast een hele kostenefficiënte oplossing, ook een kwalitatief hoogwaardige oplossing, aangezien er uitsluitend senior consultants aan werken die de omgeving goed kennen.

“De samenwerking naar een nieuwe omgeving heeft goede nieuwe inzichten opgeleverd. Leuk dat we samen naar de toekomst werken.”

IT MANAGER
Intertoys

intertoys-logo-datarocks-cases