header-datarocks-ons-team

Het team van DataRocks

Vooruitgang boeken doe je niet alleen. Van user experience designer tot business intelligence developer of cloud architect ninja, het DataRocks team heeft alle nodige kennis in huis om elk project tot een goed einde te brengen.

We stellen met trots enkele experts aan u voor.

team van DataRocks - Andrew Elliott
DataRocks team Carl Lanckmans
Andrew

Andrew

BI Developer

Als je goed naar Andrew luistert, hoor je dat hij oorspronkelijk niet uit Nederland komt maar uit Zuid Afrika. Toen wij jaren geleden met Andrew in contact kwamen, waren wij gelijk overtuigd van zijn humor, drive en intelligentie.

Carl

Carl

BI Developer

Met een iets Belgische tongval weet Carl al snel de klant voor zich te winnen. Met de nodige humor in combinatie met zijn kennis heeft hij voor de nodige hete vuren gestaan. Klanten willen hem niet meer kwijt als ze eenmaal met hem gewerkt hebben.

Robert

Robert

BI Developer

Robert heeft de afgelopen 10 jaar de nodige ervaring opgedaan bij verschillende klanten. Bij klanten wordt hij zeer gewaardeerd om zijn kennis en houdt van hard werken en uitdagende opdrachten.

Tom

Tom

Managing Consultant

Met de nodige humor weet Tom de meest complexe projecten terug te brengen tot begrijpelijke onderwerpen. Door zijn ervaring bij talloze klanten weet hij de essentie van de problemen snel te doorgronden. Software werkt meestal goed als je het goed implementeert, nieuwe tooling aanschaffen komt vaak voort uit onbegrip voor de huidige.

David

David

BI Consultant

Veruit de meest ervaren consultant met talloze projecten bij talloze klanten op zijn naam. David beheert niet alleen BI technologieën maar ook de meeste databases en ETL/ELT tools bieden voor hem geen geheimen. Hij gaat voort na bedachtzaam wegen. Hij spreekt en verstaat Nederlands al geeft hij de voorkeur aan het Amerikaans, waarin hij een meester is.

Derek

Derek

Managing Partner

Vanuit commercieel oogpunt heeft Derek bij verschillende software leveranciers gewerkt alvorens hij bij DataRocks aan de slag gegaan is. Op een creatieve manier meedenken met de uitdagingen van klanten is iets waar hij gelukkig van wordt. Niets maakt hem zo blij als horen dat klanten super tevreden zijn over de kwaliteit van de DataRocks consultants.