datarocks-banner-snowflake

Snowflake

DataRocks’ missie is om bedrijven te ondersteunen beter te worden. Met de baanbrekende technologie van Snowflake en de expertise van DataRocks kunnen wij uw bedrijf verder helpen met de ‘journey’ in de cloud, waarbij u sneller bedrijfsbeslissingen kunt nemen, de productiviteit van uw mensen verbetert en u betere veiligheid biedt. Dit alles voor een lagere prijs.

Datawarehouse projecten zijn synoniem geworden met lang, duur, inflexibel en complex. Ook big dataoplossingen, zoals Hadoop, kunnen niet het datawarehouse vervangen en bieden van zichzelf grote uitdagingen. Organisaties eisen een oplossing waarbij ze verschillende databronnen makkelijk kunnen opslaan en bewerken zonder de hoge kosten en complexiteit, waar ze vandaag de dag tegen aanlopen.

Snowflake ondersteunt bedrijven bij het verzamelen van de steeds toenemende hoeveelheid data. Het platform is in staat om iedere workload, veilig en beheerbaar te houden waarbij performance en schaalbaarheid centraal staan. Het platform is eenvoudig te beheren en draait in de Cloud. U betaalt alleen wat u gebruikt. Als niemand de data gebruikt dan betaalt u ook niets, behalve een zeer scherp tarief voor de opslag van de data.

Wij zijn goed in wat we doen

Dat blijkt als je het onze klanten vraagt. Keer op keer worden we teruggevraagd voor nieuwe projecten. Zodra medewerkers van onze klanten ergens anders gaan werken bellen zo ons zodra ze tegen uitdagingen aan lopen.

Onze specialisaties

Snowflake
Analytics
SQL
Python

Onze dienstverlening

 • Migraties van en naar Snowflake

  Heeft uw bedrijf besloten met Snowflake te gaan werken of andersom? Onze ervaren consultants maken samen met u een plan om dit zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen.

 • Performance verbetering

  Zijn uw dashboards niet vooruit te branden? Wij kunnen, eventueel samen met interne teams, een analyse maken voor hoe het beter en sneller kan zodat u niet dagelijks kostbare tijd vergooit met het wachten op het laden van dashboards.

 • Data-architectuur advies

  Onze teams komen bij veel bedrijven over de vloer waar de uitdagingen vaak sterk uiteenlopen. Wij kunnen een analyse maken van wat de beste keus is voor de toekomst. Bij veel bedrijven zien we technologieën vervangen worden zonder dat eerst goed is gekeken naar de achterliggende problemen.

 • Staffing services

  De arbeidsmarkt is schaars en het vinden van goede mensen is lastig. Wij ondersteunen bedrijven bij deze uitdaging. Onze mensen worden doorlopend getraind en uitgedaagd in het gebruik van de meest recente technologieën. Zodra ze niet meer nodig zijn dan laat u het ons gewoon even weten.

Wat zeggen onze klanten?

logo-friesland-campina

“Bedankt voor de fantastische samenwerking! We zijn super blij met het resultaat.”

logo-intertoys

“De samenwerking naar een nieuwe omgeving heeft goede nieuwe inzichten opgeleverd. Leuk dat we samen naar de toekomst werken.”

logo-abn-amro-abnamro

“Het hele team was enthousiast over de training afgelopen dinsdag. Verschillende mensen waren aangenaam verrast met de uitgebreide hands on voorbeelden.”

logo-jumbo-supermarkten

“We zijn zeer tevreden met de kwaliteit en de kennis van de DataRocks consultants. Hun dashboard designs onderscheiden zich behoorlijk van wat andere partijen gemaakt hebben. Ik wil ik de toekomst weer graag met ze samenwerken, echt goede kerels.”