datarocks-banner-microstrategy

MicroStrategy

MicroStrategy is marktleider op het gebied van Business Intelligence en biedt een compleet Business Intelligence platform. Het MicroStrategy Analytics Platform maakt het mogelijk om eenvoudig grote hoeveelheden data te analyseren. In de huidige markt hebben veel organisaties een modern, open en ´enterprise-grade´ platform nodig dat efficiënt en gemakkelijk betrouwbare inzichten in data kan leveren.

Als u kiest voor de combinatie DataRocks en MicroStrategy, beschikt uw organisatie over een uniek platform, tools, ondersteuning en diensten die nodig zijn om ´Intelligence Everywhere´ te kunnen realiseren.

DataRocks is een betrouwbare partner van MicroStrategy met veel expertise over het platform. Met ruim 15 jaar ervaring en positieve feedback van vele klanten, kunt u erop vertrouwen dat wij uitstekend in staat zijn om MicroStrategy te implementeren of door ontwikkelen.

Download gratis:

5 tips over wat je wel en niet moet doen bij MicroStrategy implementatie
Download

Stuur download link naar:

Ik ga akkoord dat DataRocks mij e-mail mag sturen

Wij zijn goed in wat we doen

Dat blijkt als je het onze klanten vraagt. Keer op keer worden we teruggevraagd voor nieuwe projecten. Zodra medewerkers van onze klanten ergens anders gaan werken bellen zo ons zodra ze tegen uitdagingen aan lopen.

Onze specialisaties

MicroStrategy
Analytics
SQL
Python

Onze dienstverlening

 • Migraties van en naar MicroStrategy

  Heeft uw bedrijf besloten met MicroStrategy te gaan werken of andersom? Onze ervaren consultants maken samen met u een plan om dit zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen.

 • Bouwen van rapporten, dashboards of dossiers

  Bestaande teams zijn druk bezig om de huidige rapporten en dashboards in de lucht te houden. Onze teams kunt u gebruiken om snel mooie en op de gebruikers afgestemde rapporten, een dashboard en een dossier te ontwikkelen die we vervolgens kunnen overdragen het interne team.

 • Performance verbetering

  Zijn uw dashboards niet vooruit te branden? Wij kunnen, eventueel samen met interne teams, een analyse maken voor hoe het beter en sneller kan zodat u niet dagelijks kostbare tijd vergooit met het wachten op het laden van dashboards.

 • Data-architectuur advies

  Onze teams komen bij veel bedrijven over de vloer waar de uitdagingen vaak sterk uiteenlopen. Wij kunnen een analyse maken van wat de beste keus is voor de toekomst. Bij veel bedrijven zien we technologieën vervangen worden zonder dat eerst goed is gekeken naar de achterliggende problemen.

 • Staffing services

  De arbeidsmarkt is schaars en het vinden van goede mensen is lastig. Wij ondersteunen bedrijven bij deze uitdaging. Onze mensen worden doorlopend getraind en uitgedaagd in het gebruik van de meest recente technologieën. Zodra ze niet meer nodig zijn dan laat u het ons gewoon even weten.

Wat zeggen onze klanten?

logo-friesland-campina

“Bedankt voor de fantastische samenwerking! We zijn super blij met het resultaat.”

logo-intertoys

“De samenwerking naar een nieuwe omgeving heeft goede nieuwe inzichten opgeleverd. Leuk dat we samen naar de toekomst werken.”

logo-abn-amro-abnamro

“Het hele team was enthousiast over de training afgelopen dinsdag. Verschillende mensen waren aangenaam verrast met de uitgebreide hands on voorbeelden.”

logo-jumbo-supermarkten

“We zijn zeer tevreden met de kwaliteit en de kennis van de DataRocks consultants. Hun dashboard designs onderscheiden zich behoorlijk van wat andere partijen gemaakt hebben. Ik wil ik de toekomst weer graag met ze samenwerken, echt goede kerels.”