DataRocks - Data Monetization
DataRocks - Data Monetization

Data Monetization

Er zijn verschillende manieren om waardevermeerdering te realiseren. Het meest voor de hand liggende gebruik is de interne waardevermeerdering van data (Data Monetization). Hierbij wordt binnen de organisatie de data slimmer gebuikt, waardoor het bedrijf waarde creëert.

Hoe gebruikt u de aanwezige data binnen uw bedrijf en hoe zet u dit om in concrete waardevermeerdering? Door de snelle groei van data en digitalisering beschikken organisaties over grote hoeveelheden gevarieerde data, maar ontbreekt het bij veel bedrijven aan een effectieve datastrategie. Organisaties hebben vaak geen idee hoe waardevol hun data kan zijn of hoe ze de waarde van deze data kunnen vergroten.

Een toenemend aantal organisaties deelt de data extern en creëert hier additionele waarde: externe data monetisatie. Heeft uw bedrijf data? Ben u zich nu bewust van het feit dat data heel waardevol kan zijn?

DataRocks zorgt ervoor dat alle risico’s bij Data Monetization vermeden worden en dat uw data niet in de verkeerde handen valt. Middels een grondige analyse kunnen wij de waarde van uw data bepalen en vervolgens vlekkeloos kapitaliseren voor uw bedrijf. DataRocks levert u ook advies op maat bij het opstellen van een bedrijfsspecifieke datastrategie.

Wat zeggen onze klanten?

logo-friesland-campina

“Bedankt voor de fantastische samenwerking! We zijn super blij met het resultaat.”

logo-intertoys

“De samenwerking naar een nieuwe omgeving heeft goede nieuwe inzichten opgeleverd. Leuk dat we samen naar de toekomst werken.”

logo-abn-amro-abnamro

“Het hele team was enthousiast over de training afgelopen dinsdag. Verschillende mensen waren aangenaam verrast met de uitgebreide hands on voorbeelden.”

logo-jumbo-supermarkten

“We zijn zeer tevreden met de kwaliteit en de kennis van de DataRocks consultants. Hun dashboard designs onderscheiden zich behoorlijk van wat andere partijen gemaakt hebben. Ik wil in de toekomst weer graag met ze samenwerken, echt goede kerels.”